Πουλάει βαζάκια με τα… αέριά της μέσω NFT και γίνεται εκατομμυριούχος

by billakos

Αμερικανίδα σταρ ριάλιτι πουλάει μέσω NFT βαζάκια με τα αέριά της και βγάζει χιλιάδες δολάρια

Η φρενίτιδα που επικρατεί στον κόσμο του ίντερνετ με τα NFTs και το metaverse φέρνει στο προσκήνιο μερικές από τις πιο παράξενες επιχειρηματικές ιδέες πωλήσεων που προσφέρουν ιλιγγιώδη ποσά εισοδήματος στους δημιουργούς τους.

Μια από αυτές τις επιχειρηματικές ιδέες πωλήσεων ανήκει στη Στέφανι Μάτο, μια σταρ του ριάλιτι 90 Day Fiancé των ΗΠΑ, η οποία πουλάει μέσω ίντερνετ τα… αέριά της. Πιο συγκεκριμένα, η Μάτο άλλαξε μέχρι και το διαιτολόγιό της ώστε να γεμίζει βαζάκια με τα αέριά της και να τα πουλάει μέχρι και 1.000 δολάρια το κομμάτι. Παραδόξως, η ιδέα της ήταν τόσο επιτυχημένη, που γέμισε με 200.000 δολάρια τον λογαριασμό της.

Όμως επειδή είχε πρόβλημα υγείας καθώς «το παράκανε», όπως δήλωσε η ίδια, στράφηκε στις ψηφιακές πωλήσεις και διαθέτει τα «Fart Jar NFTs», τα οποία αποτελούν εικόνες με συγκεκριμένο ψηφιακό αποτύπωμα, όπου απεικονίζουν πολύχρωμα βαζάκια τα οποία, θεωρητικά, περιέχουν τα αέρια της ίδιας. Μάλιστα, πωλούνται προς 190 δολάρια το κομμάτι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Matto (@stepankamatto)

Αυτό σημαίνει πως αν πουλήσει όλα όσα έχει διαθέσιμα, καθώς έχει… εκδώσει 5.000 NFT, τότε θα εισπράξει σχεδόν 950.000 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει εκατομμυριούχος πουλώντας τα αέριά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Matto (@stepankamatto)

Η Στέφανι Μάτο, επίσης, προσφέρει μερικά οφέλη στους κατόχους των συγκεκριμένων NFTs, καθώς όσοι τα αποκτήσουν θα έχουν και πρόσβαση σε μια αποκλειστική κοινότητα τσατ της εφαρμογής Discord, για να μιλάνε και με άλλους… φαν ενώ ο κάτοχος των περισσότερων NFTs μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του project, θα κερδίσει ένα Zoom Meeting διάρκειας 30 λεπτών με την Stephanie. Το… καλύτερο μένει για το τέλος καθώς ορισμένοι «τυχεροί» αγοραστές των εν λόγω NFTs θα μπορούν να εξαργυρώσουν το εικονικό τους βαζάκι για ένα πραγματικό.

To άρθρο Πουλάει βαζάκια με τα… αέριά της μέσω NFT και γίνεται εκατομμυριούχος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ