Επίσημη η Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition!

by billakos
Επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η Rockstar Games αποκάλυψε την Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 20 χρονιά μετά την κυκλοφορία του θρυλικού Grand Theft Auto III – του τίτλου που απογείωσε τη δημοτικότητα της γνωστής σειράς.

Η εν λόγω τριλογία – η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Rockstar Games Launcher) εντός της τρέχουσας χρονιάς – θα περιλαμβάνει τα Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas με «across-the-board» αναβαθμίσεις σε ό,τι αφορά τα γραφικά και το gameplay, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη τη χαρακτηριστική αισθητική των πρωτότυπων τίτλων.

Προετοιμάζοντας το «έδαφος» για την κυκλοφορία της Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, η εταιρεία σκοπεύει να αποσύρει τις υπάρχουσες εκδόσεις των προαναφερθέντων GTAs από τους καταλόγους όλων των digital retailers εντός της εβδομάδας. Επιπλέον, η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει και για συσκευές iOS/Android κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Photo Credit: Rockstar Games

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου για το Grand Theft Auto III, η επερχόμενη (φθινοπωρινή) αναβάθμιση του GTA Online θα φέρει στο online multiplayer του GTA V πολλά συλλεκτικά in-game αντικείμενα/ρούχα, τα οποία θα μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από παράλληλες δράσεις (special events).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ