Πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου για το «The Book Of Boba Fett»!

by billakos
Οι animated σειρές «The Bad Batch» και «Visions» θα παραδώσουν τη σκυτάλη στο πολυαναμενόμενο spinoff του «The Mandalorian».

Με τους Robert Rodriguez, Jon Favreau και Dave Filoni να κρατούν τα ηνία της σκηνοθεσίας, το πολυαναμενόμενο «The Book Of Boba Fett» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Δεκεμβρίου του 2021, με τον Νεοζηλανδό ηθοποιό Temuera Derek Morrison στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

TM & © Lucasfilm Ltd.

Ακολουθώντας το φινάλε της 2ης σεζόν του «The Mandalorian», η νέα σειρά θα εστιάσει στον εμβληματικό κυνηγό επικηρυγμένων του «Πολέμου των Άστρων» και την μισθοφόρο Fennec Shand (Ming-Na Wen), οι οποίοι επιστρέφουν στις αχανείς ερήμους του πλανήτη Tatooine, με σκοπό να διεκδικήσουν μερίδιο από την περιοχή που τελούσε κάποτε υπό την κυριαρχία του Jabba The Hutt και της οργάνωσής του.

Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν, ωστόσο η Disney+ (υπηρεσία στην οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά η νέα live-action σειρά) έδωσε στη δημοσιότητα ένα Teaser Poster, στο οποίο βλέπουμε τον Boba Fett καθισμένο στο θρόνο του Jabba.

TM & © Lucasfilm Ltd.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ