Βελτιώνεται η διαθεσιμότητα του PlayStation 5

by billakos


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021, 15:17

Βελτιώνεται η διαθεσιμότητα του PlayStation 5

Σύμφωνα με δηλώσεις του CFO της Sony, Hiroki Totoki, οι χρήστες που προσπαθούν εδώ και μήνες να αποκτήσουν ένα PlayStation 5 σύντομα θα τα καταφέρουν, καθώς διασφαλίστηκαν για το 2021 τουλάχιστον ακόμη 14,8 εκατ. chipsets για την κατασκευή κονσολών.

 

Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο Totoki ερωτήθηκε για την έλλειψη των ημιαγωγών -που απαιτούνται για την κατασκευή των chipsets- η οποία έχει δυσκολέψει βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει προβλήματα στην προσφορά του PS5 από τον περασμένο Νοέμβριο, που έχει κυκλοφορήσει.O Totoki απάντησε στους επενδυτές ότι όχι μόνο έχουν θέσει τους στόχους τους για τις πωλήσεις που θέλουν να φτάσουν φέτος, αλλά έχουν διασφαλίσει ήδη όλα τα chipsets που θα χρειαστούν για τις κονσόλες που θα πωληθούν.

 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο στόχος για αυτό το οικονομικό έτος (λήγει τον Μάρτιο του 2022) είναι περισσότερες από 14,8 εκατ. συσκευές. Από τον περασμένο Νοέμβριο έως σήμερα, έχουν πωληθεί 10,1 εκατ. κονσόλες.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021, 15:19

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ