Νέα καθυστέρηση για το «παραμυθένιο» Kena: Bridge of Spirits

by billakos

Μια ακόμα καθυστέρηση για το πολλά υποσχόμενο Kena: Bridge of Spirits της αμερικανικής Ember Lab, η κυκλοφορία του οποίου θα παραταθεί κατά ένα μήνα.

Με σχετική δήλωση στο Twitter η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι εργάζεται σκληρά και πως ο επιπλέον χρόνος είναι σημαντικός, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία. Κατανοούν την ανυπομονησία και τον ενθουσιασμό εκείνων που θέλουν να παίξουν – και εκτιμούν την υπομονή τους – καθώς η ομάδα συνεχίζει να εργάζεται ώστε να τους προσφέρει την καλύτερη έκδοση του Kena.

Το πολυαναμενόμενο action/adventure των Mike και Josh Grier (ιδρυτών της Ember Labs) θα κυκλοφορήσει τελικά στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 για PS5/PS4 ως timed-exclusive και PC, μέσω του Epic Games Store.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ