Τα Xbox Series X|S είναι οι «fastest selling» κονσόλες της Microsoft

by billakos

Εξαιρετική αρχή όσον αφορά στις πωλήσεις φαίνεται πως έκαναν τα Xbox Series X και Series S, με τις κονσόλες ουσιαστικά να ξεπουλούν κάθε φορά που γίνονται διαθέσιμες μέσω του καναλιού διανομής από τότε που λανσαρίστηκαν, τον Νοέμβριο του 2020.

Μάλιστα, οι δύο κονσόλες της Microsoft «απόλαυσαν» το καλύτερο λανσάρισμα από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα της Microsoft με τον ρυθμό των πωλήσεων να διατηρείται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα μετά το λανσάρισμα τους. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα της Microsoft, ο διευθύνοντας σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella δήλωσε ότι τα Xbox Series X και Xbox Series S είχαν τον υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα Xbox μέχρι σήμερα.

Οι «fastest selling» κονσόλες έχουν σημειώσει περισσότερες πωλήσεις από το λανσάρισμα τους μέχρι αυτή τη στιγμή από όλες τις προηγούμενες κονσόλες Xbox αυτή την ώρα σε ολόκληρους τους κύκλους ζωής τους. Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω, δεν αποτελεί έκπληξη που η Microsoft είναι «all in on games».

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Microsoft έκανε γνωστό τον αριθμό των πωλήσεων των κονσολών της, ωστόσο μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι το Xbox One έχει πουλήσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια κονσόλες και τα Xbox Series X|S έχουν σημειώσει περισσότερες πωλήσεις, ενδεχομένως αρκετές περισσότερες.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ